Kontakta oss

Här kan du kontakta oss om alla ärenden som gäller stallet, boxuthyrning, uppstallning, ridhus o. dyl.

Ring till oss på:

Malin 0708-570866
Sabine 0709-650934
Sture 0708-194777

Adress:

Stall Lyngåkra
Tingsvägen 29
305 60 Harplinge

GPS koordinater:

WGS84: N 56° 44.7914′, E 12° 44.6536′
Decimal: 56.7465, 12.7442

Boxuthyrning för hästar – Skapa en trygg och komfortabel miljö
Att hitta det optimala stallet för din häst är inte bara en fråga om förvaring; det handlar om att skapa en trygg och komfortabel miljö där hästar kan trivas och ägare kan känna sig förtroendeingivna. Vår boxuthyrningsservice strävar efter att erbjuda en omsorgsfull och professionell miljö för din häst, med fokus på komfort, säkerhet och högkvalitativ vård.

Våra boxar – En hemtrevlig oas för din häst

Vi går längre än bara att erbjuda stallplatser; vi skapar en hemtrevlig oas för din häst. Varje box är rymlig och omsorgsfullt utrustad med bekvämt strö, och konstant tillgång till friskt vatten. Vårt engagemang för renlighet och välbefinnande är tydligt i varje detalj av våra stall, där varje häst behandlas som den individ den är.
Träningsfaciliteter för optimal utveckling
För att stödja din hästs fysiska och mentala utveckling erbjuder vi moderna träningsfaciliteter av högsta kvalitet. Våra ridbanor och ridhus utgör en mångsidig arena för träning och tävling, och vi anpassar gärna träningen för både nybörjare och erfarna ekipage. Vi tror på att varje häst har sin egen potential och strävar efter att maximera den genom skräddarsydda träningsprogram.

Hälsoprogram och veterinärvård

Säkerställande av optimal hälsa för varje häst är vår prioritet. Genom samarbete med erfarna veterinärer erbjuder vi omfattande hälsoprogram och akutvård vid behov. Regelbundna hälsokontroller och vaccinationsprogram är grundläggande för att hålla alla våra hästar i toppform. Vi värnar om varje individs hälsa och välbefinnande.
Flexibilitet och tillgänglighet
Vi inser att varje hästägare har unika behov och önskemål. Vår flexibilitet och tillgänglighet möjliggör skräddarsydda lösningar, från korttidsuthyrning för tillfälliga behov till långsiktiga avtal för långsiktigt partnerskap. Vi strävar efter att göra processen enkel och anpassad efter varje individuell situation.

Gemenskap och evenemang

För oss handlar det inte bara om att erbjuda boxar; det handlar om att skapa en hästgemenskap där erfarenheter och passion delas. Våra faciliteter är inte bara platser för förvaring, utan även öppna för evenemang, träffar och tävlingar. Det är en plats där likasinnade hästägare kan träffas, dela sina erfarenheter och njuta av hästsportens gemenskap.

Vår boxuthyrningsservice strävar inte bara efter att vara en plats där hästar förvaras, utan en plats där de trivs och utvecklas. Med vårt engagemang för trygghet, komfort och professionell vård skapar vi en miljö där hästar kan blomstra och ägare kan känna sig trygga. Kontakta oss idag för att börja utforska de möjligheter som finns för din älskade häst